НОВОСТИ

Миломир Марић јасан: Марфи намјестио снимак како би сатанизовао Додика и Вучића

28/04/2023

Уредник и новинар Миломир Марић на питање новинара како коментарише спорни видео снимак предсједника Републике Српске Милорада Додика на РТС-у казао је како је у питању намјештаљка.

 

Миломир Марић

Миломир Марић

 

Марић истиче како је Амерички амбасадор у БиХ Мајкл Марфи у својој посљедњој посјети Србији сазвао састанак свих опозиционих медија Србије и невладиних организација како би “сатанизовао” предсједнике Српске и Србије.

„Пре недељу дана дошао је амерички амбасадор Мајкл Марфи у Београд и заједно са америчким амбасадором Кристофером Хилом и посетио председника Вучића. Ја сам знао да ће бити нека велика намештаљка. После тог састанка он је позвао на брифинг Н1, Нову С, разне невладине организације, опозиционе медије и понудио огромну своту новца за сатанизацију Додика. Не би ме изненадило да је неко ко је пустио овај снимак рачунао на део тих пара. Ово има много контроверзи. Њима је најважније неки сукоб да се изазове, Вучића и Додика, да постоји нека сумња да то није могло изаћи с РТС-а без српских власти, без неког ко је на челу РТС-а, а могуће је да то буде само неко са брифинга Мајкла Марфија“, јасан је Марић.

Како Марић закључује, ово је била класична намјештаљка у циљу да се саботирају Додик и Вучић и наруше односи између Србије и Републике Српске.

Подсјећамо, уредник и новинар Миломир Марић тренутно борави у Бањалуци гдје ће одржати предавање под називом “Могући исходи рата у Украјини” у мултимедијалној сали у Чајавецу.

Коментари

1

The comments are closed.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести