НОВОСТИ

Додик: За напредак Брода важна побједа СНСД-а

20/09/2024

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је данас у Броду да је ова општина ишла напријед када год је СНСД био на власти, те истакао да је Брод капија Републике Српске и стратешки важно позиционирана локална заједница.

 

 

– Кад год је СНСД владао у Броду, Брод је ишао напријед. Зато вам не требам говорити за кога да гласате – рекао је Додик на трибини СНСД-а у Броду.

Он је истакао да руски пријатељи гарантују да неће бити отпуштања радника у Рафинерији Брод.

– Када побиједи /кандидат СНСД-а за начелника Брода Милан/ Зечевић, обезбиједићемо пет милиона КМ за пројекте у Броду – рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за начелника Брода Милан Зечевић позвао је грађане да на изборима подрже промјене у овој општини, јер се актуелна локална власт, како каже, одвојила од народа.

– Довешћемо независну ревизију да видимо шта су урадили. Организоваћемо сједницу Владе Републике Српске у Броду и учинити све што је потребно да вратимо Брод на прави пут, а за то нам је неопходан ваш глас 6. октобра – поручио је Зечевић.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину општину Брод Боро Радовановић рекао је да заједно окупљени могу да остваре план, а то су нова радна мјеста, подстицаји за пољопривреднике и помоћ за младе како би остали у Броду.

– Посебан мотив ми је да се борим да недјеља буде нерадна – наводи Продановић.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести