НОВОСТИ

Митинг подршке показаће вољу народа, опозиција страхује од сукоба

23/10/2022

Када опозиција организује митинг – то је борба за истину. Када је иза митинга владајућа коалиција то је онда позив на сукоб. Бар се тако може закључити по коментарима из опозиције који стижу након што је за уторак најављен митинг против прекрајања изборне воље народа Републике Српске. Да ли је митинг опозиционарима засметао због страха од броја људи који се очекује или због тога што ће бити јасније да од промјене резултата нема ништа, то не откривају. Лидер СНСД-а Милора Додик каже да се на митингу очекују сви они којима је стало да српски народ овдје одлучује сам о себи, а не да се о томе одлучује у Сарајеву како је то урадила опозција.

 

Митинг подршке

Митинг 

 

“Неки су се из СДС-а и ПДП-а потрудили да суверено право народа да одлучује на изборима пренесу неким неодговорним људима у Сарајеву који се лоше односе према свему што је у Републици Српској и то је највећи губитак овог времена”, рекао је Милорад Додик, лидер СНСД-а

Када су излазили да славе пораз у опозицији се сукоба нису бојали. Када су и сами два пута шетали Бањалуком ни тада нису страховали. Међутим сада када народ треба да каже шта мисли од одлукама ЦИК-а опозиционари не желе да чују па су судећи по изјавама Игора Црнатка они ти који сукобе призивају.

Да ће 25. октобра бити само послата јасна порука шта је изборна воља грађана Српске и шта они желе,-сматра сенатор РС Милимир Мучибабић. Каже мирна и достојанствена шетња Бањалуком прилика да се пошаље јасна порука шта је то воља грађана Српске и шта они желе.

Да на митингу кажу шта мисле-планирају И Бањалучани. Кажу мора се стати у крај самовољи ЦИК-а.

Са митинга у уторак ће из Парка Младен Стојановић отићи порука да Српска неће дозволити да било ко мијења и прекраја изборну вољу њених грађана. Послаће је они који су своје рекли на слободним и демократским изборима.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести