НОВОСТИ

“Све указује на то да је ПДП страним новцем дошао до позиције градоначелника Бањалуке”

24/10/2021

Градски одбор СНСД-а Бањалука поручује да је Славко Вучуревић потврдио оно што се већ дуже вријеме говори у Републици Српској да су лидери ПДП-а дубоко у криминалу, због чега позивају надлежне органе да утврде кривичну одговорност руководства ПДП-а.

 

ПДП

“Дугогодишњи члан ПДП-а који је обављао најважније позиције у Републици Српској, али и дипломатији Босне и Херцеговине, потврдио је оно о чему се у Републици Српској говори већ дуже вријеме и на шта се упозорава. Први људи ПДП-а дубоко су у криминалу, битни су им само лични интереси што је потврдио њихов дугогодишњи члан. Јасно је, не само из иступа Славка Вучуревића да ПДП-ом управљају и одређени центри моћи, прије свега водеће западне земље, па је тако јасно, на који начин је ова странка добила градоначелника Бањалуке”, поручују из ГО СНСД Бањалука.

Из Градског одбора ове странке истичу да све указује на то да је страним новцем ПДП дошао до позиције градоначелника Бањалуке.

“Градски одбор СНСД-а Бањалука позива надлежне органе да што прије утврде кривичну одговорност Бранислава Бореновића, Игора Црнатка, Драшка Станивуковића и свих осталих за које се сумња да су радили на штету грађана Бањалуке, односно Републике Српске. А о моралу наведених људи нека суде грађани”, поручили су из ГО СНСД Бањалука и додају да у сваком случају народ мора да зна о каквој партији и каквим људима се ради.

Остале Вијести