НОВОСТИ

Станивуковић: Имам амбицију да будем предсједник ПДП-а

24/11/2022

Драшко Станивуковић се по свему судећи у овим тренуцима види као право рјешење за ПДП. Иницијативу, али и жељу да буде предсједник странке почео је све отвореније показивати. Увјерен је каже да потенцијал има. Изборни резултат очигледно му је и најјачи адут, јер се на њега у овој причи највише позива.

 

Драшко Станивуковић

Драшко Станивуковић

 

“Ја имам амбицију имам капацитет вјерујем у то, а на крају резултати то показују, али то опет не значи да ви то морате или требате бити то је политика процес одлучивање ко има већину шта други људи у Предсједништву мисле о томе”, рекао је Драшко Станивуковић, члан Предсједништва ПДП-а.

Управо је тај исти изборни резултат показао стварно стање унутар саме странке. Заратило се у ПДП-у послије избора и јавно.Варнице на релацији Тривић-Станивуковић распламсале су се до те мјере да је Тривићка руководству партије недавно поставила ултиматум да бирају између ње и Станивуковића. Станиувковић каже да сукоб међу њима не постоји већ само једнострани напади и квалификације на које он није одговарио.

“Могу вам још ово рећи ја сам јој предложио да буде предсједник ПДП-а прије него што ме напала рекао јој немам ништа против изволите ако је то мир у кући изволите”, рекао је Станивуковић.

– Јесте добили одговор?

“Не. У њеној објави знате шта је једино тачно, можда правопис и граматика једино то”, рекао је Станивуковић.

Станивуковић је недавно и сам истакао да је ПДП зрео за реформе, али и да је вријеме за нека нова лица. У цијелој овој причи о ПДП-у примјетно је и то да предсједника Бранислава Бореновића најмање има. Дешавања у странци и међусобне оптужбе не коментарише.

Иако је постало евидентно да је ПДП послије избора у фази расула и да ова странка сваким даном све више пуца по шавовима до њеног предсједника ипак је најтеже доћи. И данас смо очекивали коментар Бранислава Бореновића на изјаву Драшка Станивуковића о његовим амбицијама да буде предсједник странке, али на наше позиве није одговарао.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести