НОВОСТИ

Илић: Опозиција злоупотребљава грађане ради личних циљева

06/10/2022

Предсједник Скупштине Града Бањалука Младен Илић поручио је, коментаришући најављени протест у Бањалуци, да опозиција злоупотребљава грађане ради испуњења личних циљева.

 

Младен Илић

Младен Илић

 

“Сви ти људи су свјесни да су изборе изгубили, односно да је СНСД побиједио изборе на сва четири нивоа, та разлика за предсједника преко 30.000 гласова гласова, они су свјесни да не могу ту разлику стићи”, рекао је Илић.

Илић је истакао да је ово што они сада раде некакав покушај алибија за унапријед проглашену побједу у изборној ноћи.

“Друга ствар која се тренутно дешава су унутарстраначки избори унутар појединачних партија, првенствено мислим на ПДП и СДС. Њихово чланство и симпатизери почињу већ да буду незадовољни њиховим резултатом, односно нерезултатом који су остварили на општим изборима. На тај начин већ се појединци позиционирају да преузму те политичке партије. И оно што могу рећи, без обзира што су то опозиционе партије, јесте да се надам да ће на њихова чела доћи људи који су спремни да се боре за интересе Републике Српске и да такви људи буду једна здрава опозиција новој власти коју ће формирати СНСД у сарадњи с коалицијом која је и до сада била окупљена”, рекао је Илић те додао:

“Народ је прилично уморан од свега што се издешавало. Видите и коментаре људи који су на неки начин подржавали опозицију кроз неке одређене ствари, а то је да им се, нити излази на нове изборе, нити мисле да нових избора треба бити и да некад у животу дође моменат да пружите бољем руку и честитате”.

 

Илић је истакао да нема никакав проблем да ти појединци буду здрава и зрела опозиција, али да то њима није у интересу.

 

“Здрава опозиција свему ономе што ће радити СНСД, наравно на нивоу Републике Српске и БиХ и то је пут којим они требају ићи. Њима то није у интересу, они покушавају неке своје унутрашње сукобе да на овај начин, да тако кажем, продубе. Одређени појединци покушавају да се позиционирају унутар својих политичких партија”, каже Илић те додаје:

“Мислим да улица није мјесто за ријешавање таквих ствари и не желим да злуоптребљавају грађане Бањалуке, нити било које општине или града у Републици Српској ради личних циљева за које су избори показали да су неоправдани и да су у сваком случају јако лоши”.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести