НОВОСТИ

Носиоци листа за НСРС и ПС БиХ Ђајић и Радмановић

23/07/2022

Градски одбор СНСД-а Бањалука представио је синоћ кандидате за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три, гдје је носилац листе Владо Ђајић, те за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један, гдје је носилац листе Небојша Радмановић.

 

Градски одбор СНСД-а Бањалука

Градски одбор СНСД-а Бањалука

 

Овом скупу присуствовао је и предсједник странке Милорад Додик.

Кандидати за Народну скупштину су и Срђан Мазалица, Младен Илић, Ален Шеранић, Борис Пашалић и други, а за парламент БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ, Зоран Тегелтија, Сребренка Голић, Радован Ковачевић, Милорад Којић и други.

Ђајић је рекао новинарима да о снази странке у Бањалуци говори чињеница да су вечерас у просторијама бањалучког СНСД-а подијељене чланске карте за 2.500 нових чланова.

“Ријетко која партија може да се поноси тиме. То је доказ да је СНСД, не само партија, већ и покрет за очување и унапређење Српске и Бањалуке”, рекао је Ђајић.

Он сматра да ће СНСД и кандидати који су представљени остварити најбољи резултат на изборима до сада.

“Народ то препознаје и имамо најбоље кандидате и политику. Побиједићемо, не због нас, већ због народа, Бањалуке, Српске, наше дјеце и будућности”, рекао је Ђајић.

Небојша Радмановић је навео да је сан сваке партије привући за пола године 2.500 нових чланова, што су успјели у бањалучком СНСД-у.

“У том смислу природно да очекујемо побједу на изборима на свим нивоима. Позивам све грађане да погледају ко је све на нашим листама и да се опредијеле према квалитету”, рекао је Радмановић.

Нови члан СНСД-а Ненад Вукојевић рекао је да се за ову странку опредијелио јер је најбоља и има најбоље руководство предвођено Додиком.

“Опредијелио сам се за Српску и да се она сачува, на чему ради ова партија”, рекао је Вукојевић

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести