НОВОСТИ

СНСД: Постигнут историјски резултат – добили 36.000 гласова подршке грађана

22/11/2022

Градски одбор СНСД-а Бањалуке саопштио је да је на општим изборима остварио историјски резултат јер су добили 36.000 гласова подршке грађана Бањалуке.

 

 

– Седам наших чланова постали су народни посланици који ће у Народној скупштини Републике Српске бранити ставове, жеље и потребе нашег народа – истакли су из бањалучког одбора СНСД-а.

Иако су постигли завидан резултат, из Градског одбора су поручили да то не значи да ће престати са радом јер се настављају окупљати и ширити своје чланство.

– Циљ нам је заједништво, успјех Бањалуке, задовољство грађана прије свега, јак СНСД, али и непобједива Република Српска –  поручили су Градског одбора СНСД-а Бањалука.

Заслуге за постигнути успјех, у бањалучком одбору СНСД-а објашњавају чињеницом да је ова организација изнутра реформисана, реорганизована и посложена, да се радило у континуитету, новима људима је дата прилика, чланство се ширило, а партија је постала отворена за нове идеје, приједлоге и рјешења.

У прилог томе, додају, иде и чињеница да је оформљено 27 стручних савјета у којима активно учествује и ради више од 700 високообразованих људи, те истиче да су сви они дали битан допринос у креирању политика и стратешких смјерница за дјеловање Градске организације СНСД-а.

– Резултат овог рада садржан је у Зборнику политика под називом “Наша нова Бањалука” и то је доказ да Градски одбор СНСД-а Бањалуке има интелектуалну стручну снагу и чврсто стоји уз свој народ и своју Републику Српску – закључено је у саопштењу овог одбора.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести