НОВОСТИ

Ђајић: Тужба Станивуковића подсјећа на ону о наводно неисправном кисеонику. Јавна сам личност, мушкарац и спреман сам све да истрпим

26/01/2024

Генерални директор Универзитетског клиничког центра Републике Српске проф. др Владо Ђајић одговорио је градоначелнику Драшку Станивуковићу који је данас против њега поднио кривичну пријаву. Ђајић је казао како га поменута пријава подсјећа на ону о наводно неисправном кисеонику који се користи на УКЦ-у Српске, како је тада тврдио Станивуковић, а чиме је градоначелник загорчао живот тек рођеним бебама, њиховим родитељима као и члановима породица, али и свим здравственим радницима.

 

„Знамо да је та тужба одбачена. Много лажи је изречено о мени, али никада никога нисам тужио. Јавна сам личност, мушкарац и спреман то да истрпим“, рекао је Ђајић додајући како је данашња Станивуковићева тужба упућена њему начин да скрене пажњу са веома озбиљне тужбе предсједника Скупштине Љубе Нинковића против њега (градоначелника).

 

„Добио је веома озбиљну кривичну пријаву за проневјеру више милиона градских пара и ненамјенско трошење и зна да ће морати да одговара па је тако желио скренути пажњу на неко наводно моје оговарање, чула –казала, бабе жабе и остало. И на крају да кажем, рекао је да ће донирати тоалет папир УКЦ-у. Ја позивам све да размисле гдје се он баш сјетио тоалет папира“, поручује први човјек УКЦ-а проф. др Владо Ђајић.

Обраћање Владе Ђајића погледајте ОВДЈЕ.

Остале Вијести