НОВОСТИ

Амиџић о кандидатури Шобота: Бањалучани заслужују преданог човјека

08/04/2024

Никола Шобот има моје велико уважавање због онога што је до сада учинио у својој професионалној каријери, али и због спремности да преузме одговорност у условима када су готово сви процеси и стандарди у функционисању града нарушени, рекао је Срђан Амиџић, генерални секретар СНСД-а.

Он истиче да се ради о образованом, вриједном, младом човјеку који је породично и професионално остварен, нестраначка личност и који је својим досадашњим радом заслужио да СНСД у пуном капацитету управо њему да подршку до побједе.

 

– Бањалука заслужује једног Николу, Бањалучани заслужују једног таквог преданог човјека који је читав живот посветио да помаже другима. У коначници, тај човјек храбро улази у битку за живот, као љекар, а да је способан лидер јасно говори начин на који води кардиохирургију на УKЦ Републике Српске. Срећно Никола, идемо снажно напријед – поручио је Амиџић.

 

Доктор Никола Шобот јуче је испред СНСД представљен као кандидат за градоначелника Бањалуке на предстојећим локалним изборима. Одлука је саопштена јуче након сједнице Градског одбора СНСД-а Бањалука.

 

Остале Вијести