НОВОСТИ

Бањалука: Подршка рјешавању проблема водоснабдијевања на Мањачи, додатна средства дистрофичарима

07/03/2024

Бањалучки одборници изгласали су 37 од укупно 38 тачака које су се нашле на дневном реду, међу којима је и питање рјешавања проблема водоводног система на платоу Мањаче.

 

 

Након гласања, одржана је 16. ванредна сједница на којој се нашла само једна тачка – реалокација средстава као помоћ за Завод за дистрофичаре и слијепа и слабовида лица коју је директор Центра за социјални рад упутила Градској управи. Реалокација је једногласно усвојена.

Након што су на јучерашњем засједању 26. редовне сједнице одборници прешли све тачке дневног реда, данас је одржано гласање на којем су подржали већину. Камен спотицања биће једина тачка која није добила већинску подршку Скупштине.

– Ово је једини град и општина у РС који данас, 7. марта, нема усвојену одлуку о стопи пореза на непокретност, о стопи пореза на богатство на богате. То значи да ми не можемо наплатити приходе – рекао је градски менаџер Бојан Кресојевић.

Одборници су подржали и тачке о Студији јавног превоза путника на подручју града, са бројањем путника и приједлогом мјера унапређења. Питање рјешавања проблема водоводног система на платоу Мањаче једногласно је усвојен.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести