НОВОСТИ

Црнадак послао поруку Станивуковићу?: Пара врти тамо гдје бургија не може

25/02/2024

Политичко препуцавање између Игора Црнатка и Драшка Станивуковића не престаје, а сада је Црнадак објавио пјесму на свом Фејсбук профилу, уз како се може посумњати, посвету Станивуковићу.

 

 

Црнадак је објавио пјесму Забрањеног пушења “Добри јарани”, а због текста пјесме да се наслутити да поруку шаље градоначелнику Бањалуке.

“Ал’ упамти фрајеру, да ти паре не могу, купит’ рају искрену”, стих је ове пјесме за коју Црнадак каже да му је омиљена са албума и да је недјеља дан да се одмори од политике.

Градоначелник Бање Луке и предсједник Градског одбора ПДП-а Драшко Станивуковић самоувјерено је најавио да ће поново бити кандидат за функцију шефа града, а то се није свид‌јело страначким колегама Игору Црнатку и Милку Грмуши који су става да прво органи партије требају донијети одлуку.

 

Станивуковић је изјавио како има пуну подршку странке и и најавио је да ће опет бити кандидат те да га “не брину кокодакања оних који не мисле добро партији”.

Овакве најаве Станивуковића наишле су на оштре реакције његовог страначког колеге Игора Црнатка.

Црнадак му је одговорио ријечима: “тако је то кад паре ударе у главу, а нервоза и бахатост над‌јачају пристојност и културно понашање.”

Црнадак је, такођер, најавио да ће – према свему судећи – власт у Бањалуци имати два кандидата за градоначелника, а о овим и сличним темама је ПДП дискутовао на сједницама у четвртак и суботу.

Након сједнице, Црнадак је најавио да ће кроз 15 дана радна група коју чине предсједник ПДП-а и четири потпредсједника из Бање Луке огласити се о овом питању, односно будућем кандидату за начелника Бање Луке.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести