НОВОСТИ

Директор Аутопревоза признао да им градоначелник није исплатио средства за 2023. годину, које је усвојила Скупштина Града

05/01/2024

Директор Аутопревоза Дејан Миjић очигледно није испратио сценарио који му је предочио градоначелник Драшко Станивуковић, који ће се презентовати медијима након састанка, па је и сам признао како му градоначелник није исплатио средства усвојена буџетом за 2023. годину.

 

 

На питање новинара да ли је Град превозницима исплатио сва средства за 2023. годину, а које је усвојила Скупштина Града, Миjић је рекао да нису.

„Нису исплаћена сва средства из Буџета за 2023, око милион и 500 КМ фактура није исплаћено. То се односи на разлике карата за пензионере, породице 4+ и друге категорије“, казао је Миjић

И поред унапријед договорених одговора, Станивуковићу прича није ишла у очекиваном правцу те је Миљић под притиском попустио и признао оно што је свима добри познато, а односи се на чињеницу да је градоначелник ненамјенски потрошио средства намијењена превозницима и другим корисницима градског буџета.

Све у свему, први човјек Града се позивао на велике дане који долазе као и на хришћанство како би „попеглао“ пред очима јавности новац који је незаконито потрошио.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести