НОВОСТИ

Ђајић јасан: Експеримент Драшко Станивуковић ПРОПАО

21/08/2023

Предсједник ГрО СНСДа Владо Ђајић обратио се хиљадама окупљених грађана испред Градске управе на данашњем скупу гдје је поручио да Бањалуку не може водити шака необразованих људи односећи се на градоначелника и његове савјетнике.

 

 

“Шта смо добили за три године његове власти? Потрошио милијарду и још дигао кредите, направио двије плаже, дао за пјешачки прелаз 200.000 испод свог балкона, 700.000 дао на чишћење снијега којег није било ни два дана у Бањалуци. Није направљен ни један кружни ток, фабрику, још је све поскупио”, казао је Ђајић.

Он је по други пут нагласио како је мјесто изградње централног споменика рака у којој ће Станивуковић по други пут сахранити хероје и жртве.

“Споменик није камион да га паркираш ту на паркинг. Ја правим споменик, то је одмах рекао, хоће да препише то себи”, рекао је Ђајић.

Предсједник ГрО се обратио и одборницима у Граду рекавши како очекује да ће подићи руке у тренутку опозива и грађане ослободити његове владавине те је најавио и трећи скуп пред сам опозив.

Како је Ђајић казао код Градске управе тренутно се налази око 7.000 грађана.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести