НОВОСТИ

Ђајић након саслушања: Ово је Станивуковићев покушај да ме ушутка, ја знам шта је клевета, гласао сам за тај закон у НСР РС

31/01/2024

Предсједник ГрО СНСД-а Владо Ђајић данас је саслушан у својству свједока у Полицијској управи Бања Лука, због кривичне пријаве коју је против њега поднио градоначелник Драшко Станивуковић наводно због клевете. Ђајић је нагласио да врло добро зна шта је клевета јер је у Народној скупштини гласао за закон о истој те је нагласио како је ово градоначелников покушај да га ушутка како не би говорио о његовим незаконитим радњама.

 

“Данас сам био овдје као свједок по тужби Драшка Станивуковића који је казао да сам наводно учинио клевету према њему. Ја врло добро знам шта је клевета јер сам гласао за Закону о клевети у Народној скупштини, а овдје нема елемената клевете”, казао је Ђајић.

 

Ђајић додаје како је подношење кривичне пријаве против њега од стране Станивуковића био његов покушај да га ушутка да не би јавно говорио о градоначелниковим незаконитим поступцима.

 

“Умјесто да сам сад горе на Универзитетском клиничком центру, да радим са својим студентима, бринем о пацијентима ја морам бити овдје да видим борбу с његовим криминалним радњама”, казао је Ђајић након саслушања.

 

Он је овом приликом позвао све грађане да му се прикључе у борби против незаконитих радњи у граду Бањалука као и борби за све честите грађане

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести