НОВОСТИ

Ђајић одговорио Станивуковићу: Дјеци треба смијеха и радости

21/01/2023

Ручак за учеснике пливања за Часни крст у Бањалуци организован протеклог четвртка, а на њему су били градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић те УКЦ-а Републике Српске и предсједник ГрО СНСД-а Бањалука Владо Ђајић.

 

 

Ђајић, који је по природи весељак и воли шалу, испричао је неколико вицева током ручка у ресторану, на које су се сви насмијали па и градоначелник Бањалуке.

Послије се Станивуковић правдао на друштвеним мрежама, након што су га поједине колеге опозиционари прозвали да сарађује са својим политичким опонентом.

„Ђајић је почео да прича своје вицеве, што можете видјети у снимку који поједини медији желе да представе као врсту сарадње која не постоји, нити ће икада у том правцу постојати“, навео је Станивуковић на Фејсбуку, објавивши видео који, у суштини не приказује ништа осим то да је Ðајић својим вицем насмијао све окупљене, а испод снимка се види низ “ботовских” коментара.

Данас му је стигао кратак и јасан одговор од Ђајића.

„Дјеци треба смијеха и радости! Нисам га (Станивуковића оп.аут.) никад насмијанијег и веселијег видио као тог дана“, навео је Ђајић на Фејсбуку.

Доктор је у јавности познат као весео човјек који воли да прича вицеве и да се шали, а његове шале увијек сви лијепо прихвате, због чега је, између осталог, омиљен и међу својим сарадницима.

Станивуковић се и овај пут понио као мало дијете, па испада да се наљутио што он није био у центру пажње, како то и иначе воли.

Подсјетимо, почетком јануара су Ђајић и Станивуковић даривали прворођене бебе у Српској и Бањалуци, а градоначелник се и тада срдачно смијао шалама директора УКЦ-а Српске. Више о томе читајте ОВДЈЕ.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести