НОВОСТИ

Ђајић: Петицију за опозив Станивуковића потписују и чланови ПДП-а

12/10/2023

Градски одбор СНСД-а се огласио поводом потписивања петиције за опозив градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића, истичући да су за пет дана прикупили 10.000 потписа грађана, а како тврди Владо Ђајић, предсједник бањалучког Градског одбора СНСД-а, петицију потписују и чланови ПДП-а.

 

 

Народ је, како каже Ђајић за “Независне новине”, незадовољан радом градоначелника и свакодневно пристиже хиљаду потписа.

“Ова акција има одазив као ниједна до сада”, истакао је он.

Ђајић је додао да свакодневно стижу потписи и чланова ПДП-а и СДС-а, али и осталих партија јер су незадовољни радом Драшка Станивуковића.

“Сви су разочарани. Чак и ПДП, који је био у његовом ставу, потписује ову петицију”, навео је он.

Ово ће, како каже, бити петиција са до сада највише потписа у историји града Бањалуке.

“Када смо изашли на терен с овом темом, и ја сам се изненадио колико је народ разочаран вођењем града и колико су незадовољни садашњим стањем у Бањалуци”, поручио је Ђајић.

Ђајић је додао да се до завршетка потписивања петиције очекује још потписа, након чега ће се ићи у опозив и спасавање Бањалуке.

“Очигледно је да је довео град у пропаст, потрошио огромна средства, а није ништа урадио. Бањалука је претворена у град интереса неколико људи који се налазе у окружењу Станивуковића, и њега самог”, појаснио је Ђајић.

Градски одбор СНСД-а се огласио на Фејсбук страници, истичући да је за пет дана прикупљено 10.000 потписа за опозив Станивуковића.

“За само пет дана прикупили смо 10.000 потписа. Идемо даље. Свој потпис за спас Бањалуке можете дати сваког дана у просторијама ГрО СНСД-а Бањалука од осам до 20 часова или код ваших предсједника мјесних одбора”, написали су они у објави на Фејсбуку.

Како су додали, заинтересовани за потписивање петиције могу се јавити и на број 051/323430.

“Хвала вам на великој подршци. Вратићемо Бањалуку народу”, истакли су они.

Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, прокоментарисао је петицију за његов опозив, истичући да се од почетка свог мандата припремао као да опозив долази сутра, а да је радио и припремао пројекте као да је 100 година градоначелник.

“Овакву лакрдију и причу имали смо и око Централног спомен-обиљежја”, рекао је он.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести