НОВОСТИ

Ђајић: Станивуковић МИЛИЈАРДУ ПОТРОШИО, град на ивици пропасти

16/08/2023

На данашњем протесту у вези с поскупљењем паркинга, Владо Ђајић, предсједник ГрО Бањалука, изјавио је да је Станивуковић самовољно донио одлуку о поскупљењу паркинга без скупштинске већине, те га је означио као нестручног и без квалификација.

“Станивуковић је потрошио невјероватну суму новца из градског буџета, подигао је огромне кредите”, упозорио је Ђајић. Грађани који су се окупили на протесту подржали су Ђајића, носећи транспаренте с порукама које су изражавале њихово незадовољство.

Међу порукама на транспарентима су се истакле реченице попут “Потрошио си милијарду марака, а град је све прљавији и несређенији”, “Драшко одлази због себе, а и због нас”, те “Шта нам је оставио Драшко Станивуковић? Поскупљење смећа”.

 

Ђајић је додатно нагласио лоше стање у граду: “Бањалука се распада. Трава избија кроз пукотине бетона, рупе на паркинзима остају необновљене, паркинг мјеста нису офарбана.”

“Милијарду марака је потрошио из градског буџета, а сада покушава завући руке и у ваше џепове”, поручио је Ђајић грађанима. Он је истакао да је Станивуковић поскупио воду и гријање, те закључио: “Поскупљење паркинга је само још један корак.”

Подсјећамо, цијена паркинга у Бањалуци готово се четири пута повећала у односу на претходну тарифу.

Ђајић је рекао да Станивуковић има рок да петка да врати цијене паркинга. Ако то не уради, опет ће се окупити, блокирати град, а онда слиједи опозив.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести