НОВОСТИ

Додик: Са доктором Шоботом на челу града, почеће нова историја Бањалуке

07/04/2024

Учинићемо све да побједа начелника Клинике за кардиохирургију Универзитетског клиничког центра Републике Српске Николе Шобота за градоначелника Бањалуке буде неупитна. С њим на том мјесту почеће нова историја Бањалуке, рекао је Милорад Додик, предсједник СНСД-а.

 

“Ово је прво званично представљање кандидата за локалне изборе. Част нам је што је доктор прихватио кандидатуру. Човјек који је прошао све своје стручне, академске фазе, који се показао веома оперативним.

Успостављањем нечега чега у Бањалуци никада није било, а то је кардиохирургија, доказао је своје успјешно руководство. Увјерен сам да ће веома посвећено својој Бањалуци вратити најбоље што може као градоначелник.

Навео је да је Српска поносна на кардиохирургију коју води доктор Шобот.

– Шобот има апсолутну подршку, а ми ћемо учинити све да његова побједа као градоначелника Бањалуке буде неупитна. Са њим на том мјесту ће почети нова историја Бањалуке. Република Српска је поносна на кардиохирургију коју води Шобот, који има апсолутну подршку – додаје Додик.

 

Једногласном одлуком Градског одбора СНСД-а Бањалука, за градоначелника је изабрана нестраначка личност, доктор Никола Шобот, чиме је СНСД показала да је отворена за стручне, способне и школоване људе, којима је општи интерес изнад личног, рекао је предсједник Градског одбора странке Бањалука Владо Ђајић на конференцији за медије.

 

Подсјећамо, на сједници Градског одбора СНСД-а Бањалука, одлучено је да је кандидат је СНСД-а за градоначелика Бањалуке Никола Шобот.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести