НОВОСТИ

ГрО СНСД Бањалука: Спас “Акване” – побједа грађана и скупштинске већине

30/06/2023

Бањалучки Градски одбор СНСД-а саопштио је данас да спас предузећа “Аквана” представља заједничку побједу грађана Бањалуке и већине у Градској скупштини и јасна је порука градоначелнику Драшку Станивуковићу и тајкунима окупљеним око њега да ће битку против грађана увијек изгубити.

 

– Упркос бројним опструкцијама Драшка Станивуковића, већина у Скупштини града Бањалука успјела је да спријечи градоначелника у покушају пљачке вијека. Одавно је било јасно коме је у интересу да град изгуби земљиште “Акване”, али нисмо могли да дозволимо да интереси појединаца буду већи и важнији од града – истиче се у саопштењу бањалучког СНСД-а.

 

У саопштењу се додаје да је Станивуковић данима покушавао да саботира одржавање ванредне сједнице Скупштине града на којој се рјешавало питање “Акване”.

 

Подсјећамо, одборници Скупштине града синоћ су усвојили све тачке дневног реда које се тичу помоћи “Аквани”, међу којима је одлука о задужењу овог предузећа за пет милиона КМ ради консолидовања, као и елабората о докапитализацији предузећа “Аквана”, али и идејни пројекат о реструктурисању и консолидовању за одрживо пословање овог предузећа.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести