НОВОСТИ

ГрО СНСД-а предвођен Ђајићем најјача партија; Спремни смо за наредне изборе

18/03/2024

Након одржаног састанка у Градском одбору СНСД-а у Бањалуци представници најјаче политичке партије у Српској изнијели су закључке са данашњег састанка те поручили да на предстојећим изборе иду никад снажнији.

 

ГрО СНСД

“Организација је у доброј кондицији. СНСД у Бањалуци предвођен Ђајићем је најјача партија. Ђајић ради добар посао и има пуну подршку републичког руководства, јасан је Мирослав Бојић, један од потпредсједника СНСД-а.

Бојић истиче да је циљ Грсдског одбора СНСД-а Бањалука побједа на локалним изборима и да са својим градоначелником имају већину, а то ће постићи општом мобилизацијом на терену све до избора, те да тако однесу побједу у Бањалуци, што је уједно и главни закључак данашњег састанка.

Градски одбор је сложна организација, рекао је Бојић и додао да су данас изнесени одређени проблеми о чему се расправљали, али да није било говора о кандидатима.

“Циљ је да се сви мјесни одбори ставе у рад и озбиљно функционисање како би ова органозација спремно дочекала изборе. Ускоро излазимо са кандидатурама по питању свих градова, не само Бањалуке”, поручио је потпредсједник СНСД-а.

Организациони секретар СНСД-а Игор Додик рекао је да су обишли све одборе ове странке, укључујући оне у Федерацији.

“СНСД је огромна организација, апсолутно смо обишли 63 одбора и оне у федерацији. Људи су спремни на активизам и у наредних пар мјесеци формирамо изборне штабове. Судећи по тренутној ситуацији СНСД је спреман на изборе.”, поручио је Додик

Срђан Амиџић, генерални секретар СНСД-а каже да је СНСД спреман да побиједи у свим локалним заједницама.

“СНСД има капацитет да изађе у свим локалним заједницама. Да изађе и побиједи. Око сваког кандидата ћемо се окупити као партија и у потпуности га подржати”, рекао је генерални секретар СНСД-а Срђан Амиџић.

Амиџић додаје да су приликом обиласка терена видјели да су људи уз политику коју промовише предсједник Додик.

“Оно што он промовише на републичком нивоу одлично се рефлектује и на локални ниво. Сви ћете бити изненађени резултатима СНСД-а на наредним изборима. Ми као партија морамо водити рачуна да се уведу одређени стандарди и да се утиче на “политичку пијацу” односно на то да појединци зарад остварења личних интереса прелазе у друге политичке опције. СНСД је велика партија која сазрева и учила је из претходних циклуса и чврсто стојимо иза тог опредјељења.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести