НОВОСТИ

Из Чесме поручују: Крените у реконструкцију главне саобраћајнице или идемо у протесте

28/01/2024

С обзиром да је скупштинска већина амандманом у буџету уврстила ставку наставка реконструкције саобраћајнице, односно Улице Петра Великог у нашем насељу Чесма и с обзиром да су поменута средства предвиђена из кредитног задужења Градске управе те се налазе на рачуну, мјештани су апеловали на Градску управу да се започне са хитном реконструкцијом и санацијом поменуте саобраћајнице.

 

 

Како мјештани даље наводе ради се о улици која је тренутно у најлошијем стању и као таква представља приоритет коме се требају посветити надлежни Града Бањалука.

„Саобраћајница је у јако лошем стању и као таква представља озбиљну опасност за мјештане,а посебно оне најмлађе који свакодневно овим путем иду у школу. С тога апелујемо на Градску управу да с почетком грађевинске сезоне крене са реконструкцијом ове саобраћајнице јер више не можемо да чекамо с обзиром да је стање катастрофално“, јасни су мјештани.

Уколико се по ко зна који пут на њихове захтјеве оглуше у Градској управи, мјештани поручују да ће морати предузети радикалније потезе, па чак и покренути протесте у циљу рјешавања овог дугогодишњег проблема.

„Позивамо градско руководство да донесу пројекат који имају за наставак реконструкције, а са којим се толико хвале и да уђу у насеље међу људе да испотписују уговоре који требају, а за то им не треба новац већ добра воља“, казао је један од мјештана те је додао како ће се окупити 1000 грађана и блокирати главну саобраћајницу у граду да ни градоначелник не може доћи на посао с обзиром да је њихова саобраћајница већ одавно блокирана.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести