НОВОСТИ

Јешићева ОШТРО: Станивуковић је највећи лажов и манипулатор у Републици Српској

15/03/2024

Дијана Јешић, одборница Народног фронта, изнијела је оштре оптужбе на рачун градоначелника Драшка Станивуковића, називајући га највећим лажовом и манипулатором у Републици Српској. Јешић је истакла да Станивуковић сваки пут лаже када тврди да Народни фронт не присуствује на колегијумима.

 

 

 

“Прозвани смо да нисмо присутни и да нисмо заинтересовани. Он је највећи манипулатор и лажов који се појавио на сцени у Републици Српској. Сјетите се иницијативе за сједницу приликом које мене и Немању Кондића није ни назвао ни питао да ли ћемо се потписати, да би касније тврдио како нисмо подржали сједницу. Сједницу је касније покушао одржати у тајности јер је знао да нећемо гласати за незаконити ребаланс.  У којој земљи се одборници не зову ако се не слажу са вашим мишљењем. То је кршење права и статута”, рекла је Јешићева. Такође је најавила тужбу.

 

“Незапамћен преседан. Што се тиче самог колегијума, од сада ћу присуствовати иако нисам позвана”, додала је Јешићева.

 

Сличне оптужбе потврдио је и Саша Лазић.

 

“Народни фронт није позван на састанак градоначелника Драшка Станивуковића и одборника, а он је тврдио да смо били против нечега. То није коректно да се тако политички обрачунава са било ким. Ми овде немамо личних интереса или да неког политички ударамо. Јасно одређујемо ствари и радимо у корист грађана”, изјавио је он.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести