НОВОСТИ

Мајка болесног дјетета: Градоначелниче, зашто нас лажеш?”Чекамо исплату туђе његе и помоћи, зашто градња кружног тока није сачекала”

03/01/2024

Градоначелник Драшко Станивуковић изашао је пред окупљење родитеље и старатеље особа са потешкоћама у развоју који су дошли пред Градску управу због кашњења исплата за туђу његу и помоћ, а Ивона Шункић, мајка болесног дјетета градоначелнику је поручила да лаже.

 

 

Једна од мајки Ивона Шункић рекла је да је ребаланс био и у априлу, те питала зашто се није пратила ситуација, ако се зна да има теденција раста корисника Центра за социјални рад.

-Ако смо знали да имамо проблем на крају године, зашто капиталну инвестицију као што је кружни ток нисмо пребацили у фебуар. Није споран кружни ток, али имамо проблем када нису исплаћена права – рекла је Ивона Шункић.

Мајка је упитала градоначелника зашто лаже јер она већ 10 година прати ребаланс и буџет града, а што би требао сваки грађанин да зна, те да је још у априлу Станивуковић требао планирати ребалансом све на вријеме.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести