НОВОСТИ

Масовно потписивање петиције у Бањалуци за опозив Станивуковића

06/10/2023

Испред Градског одбора СНСД-а у Бањалуци, хиљаде незадовољних грађана окупило се како би потписало петицију за смјену тренутног градоначелника Драшка Станивуковића, изражавајући незадовољство његовим трогодишњим мандатом. Петиција ће бити доступна за потписивање током наредна три дана, а предсједник Градског одбора Бањалука, Владо Ђајић, изразио је задовољство масовним одзивом грађана и први ставио потпис на петицију за опозив градоначелника.

 

 

 

Ђајић је истакао подршку грађана за смјену Станивуковића, наглашавајући да су многи незадовољни његовим радом. Такође је истакао раст СНСД-а и рекордних 36.000 гласова освојених на недавним изборима, с тренутно преко 40.000 чланова.

“Наша странка расте, постајемо све бољи, а предсједник Додик никада није имао већи рејтинг. Грађани су јединствени у жељи за смјеном градоначелника и постављањем образованог и одговорног лидера који ће водити Бањалуку на прави начин”, додао је Ђајић.

Додатно је нагласио незадовољство потрошених милијарду марака с недостатком видљивих резултата.

 

На питање новинара да ли ће и предсједник Додик потписати петицију за опозив Станивуковића, Ђајић је кроз осмијех рекао: “Он је пријављен у Лакташима”.

 

Испред Градског одбора странке били су и други чланови СНСД-а, укључујући Душанку Мајкић, некадашњег посланика у парламенту БиХ, и Невену Тодоровић, директорку бањалучког Дома здравља.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести