НОВОСТИ

Милошевић демантовао Станивуковића: СПС је иницирао реконструкцију Суботичке улице

13/05/2024

Дарко Милошевић, шеф клуба одборника Социјалистичке партије Српске у Скупштини града Бањалука, демантовао је градоначелника Драшка Станивуковића те поручио да је СПС иницирао реконструкцију Суботичке улице у насељу Шарговац.

 

 

Станивуковић је раније оптужио СПС да њихови одборници нису гласали у градској Скупштини када је на дневном реду била реконструкција Суботичке улице.

“Градоначелник Станивуковић није рекао истину. Одборници СПС-а не да су гласали за реконструкцију Суботичке улице, него је СПС и иницијатор наведеног пројекта, као што је СПС био иницијатор и реконструкције Шарговачке улице. На овим пројектима смо инсистирали због безбједности многобројних ученика који тим улицама свакодневно пролазе, али и безбједности свих учесника у саобраћају”, навео је Милошевић.

Он је поручио да је СПС-у од пресудне важности како људи живе и у Шарговцу и у Дракулићу, али и свим осталим и насељима на територији града Бањалука. Додао је да су средства за изградњу Суботичке улице обезбијеђена из кредита.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести