НОВОСТИ

МСД: Нико није против градње Бањалуке, ако је планска и по прописима

22/10/2023

Активисти бањалучких Младих социјалдемократа изразили су данас противљење изградњи кружног тока у Бањалуци на простору од зграде “Екватора” до Тврђаве Кастел и поручили да нико није против тога да се Бањалука гради, али да то буде плански, функционално и по прописима.

 

 

Предсједник Младих социјалдемократа Бањалука Немања Бабић, каже да када је почела изградња те раскрснице, да је дошло до закрчења саобраћаја. Бабић истиче да постоји могућност да дође до закрчења саобраћаја.

Додао је да постоји информација да је Саобраћајни факултет у Новом Саду дао негативно мишљење за будући режим одвијања саобраћаја, онако како планира да га уреди Градска управа.

– Постављам питање Градској управи и градоначелнику Драшку Станивуковићу шта је са регулационим планом који се тиче ове кружне раскрснице? Да ли је он примијењен и прилагођен овој раскрсници, да ли је одобрена грађевинска дозвола и постоје ли за то услови? – упитао је Бабић.

Члан Предсједништва Младих социјалдемократа Бањалука Владимир Поповић питао је какава се порука шаље грађанима када Станивуковић селективно примјењује закон, уредбе и регулативе, односно ради све супротно од оног што је обећавао у предизборној кампањи?

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести