НОВОСТИ

“Натјерали смо Градску управу да распише конкурс” Ђајић позвао грађане да се пријаве

14/07/2023

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бања Лука проф. др Владо Ђајић позвао је све заинтересоване и стручне Бањалучане да се пријаве на конкурс расписан у Градској управи за начелнике ођељења без обзира на партијску припадност.

 

 

На конференцији за новинаре испред Градске управе Ђајић је казао како је пресрећан јер се коначно дешавају неке лијепе ствари за Бањалуку и њене грађане.

“Натјерали смо Градску управу да распише конкурс за избор начелника ођељења. То је веома битно и наша жеља јесте да се овђе у Градску управу поново врати струка, поштовање процедура и закона. Ја желим данас овим путем да позовем све Бањалучане који су стручни, образовани и паметни и који могу успјешно да воде ођељења у Градској управи да се пријаве на конкурс. Без обзира којој партији припадају или да ли су уопште чланови било које партије, нама је само жеља да се изаберу најбољи и скупштинска већина неће гласати за неке који нису стручни”, поручио је Ђајић.

Он додаје и да се у непуне три године не поштује закон у Градској управи од стране њеног руководства, али да је крајње вријеме да се то промијени, а први корак је у избору стручних људи који ће водити ођељења.

“Наш једини циљ је да се изаберу стручани начелници који ће водити наш град како треба”, јасан је Ђајић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести