НОВОСТИ

Нинковић: Станивуковић је поново лагао

20/11/2023

Сједница бањалучке градске скупштине заказана је 30. новембра у 9 часова. Након прошлог неуспјелог покушаја сједнице колегијума, на данашњој се расправљало о 53 тачке, од којих 24 нису добиле подршку. Градоначелник поново упире прст у скупштинску већину, тврдећи да је предложио 63, али да су 34 скинуте.

 

 

“На колегијуму ништа ново, је ли? Скинуто је преко 55% тачака дневног реда, дакле више од 50%. Више од пола оног што смо предложили не може да буде на дневном реду. Онда су ћутали, ја сам их пропитивао, али господо зашто то скидате? Ћуте, ћуте, ћуте”, рекао је Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке.

На одговор првог човјека градске скупштине није дуго чекао. Љубо Нинковић тврди да је било другачије.

“Морам исправити градоначелника, опет је слагао. Ми смо имали 53 тачке којима смо расптављали и 24 тачке нису добиле подршку. Од тих 24, чини ми се 20 је оних које константно шаљу, како би имали разлога да дођу овдје пред камере и јаучу”, рекао је Љубо Нинковић, предсједник Скупштине Града Бањалука.

Било како било, пред одборницима ће се наћи 29. тачака које су добиле подршку скупштинског колегијума. Међу њима је и Нацрт буџета за 2024. годину.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести