НОВОСТИ

БОРИЛИ СЕ РАМЕ УЗ РАМЕ СА ЧЕТНИЦИМА Војничка гробља у Београду: Има их 6 и на њима нису сахрањивани само савезници, већ и непријатељи! |

ЛОГОР ЗА ДЈЕЦУ ВЕЛИЧИНЕ 150 ФУДБАЛСКИХ ТЕРЕНА Доња Градина непобијен доказ геноцида НДХ над Србима, Јеврејима и Ромима |

Додик поручио Миличевићу: Национално одговорна политика је и чување институција Српске |

У Народноослободилачкој борби у БиХ погинуло је највише Срба, па је логично да се сљедбеник нацистичке идеологије Кристијан Шмит окомио на оне који су били највећи трн у оку Трећем Рајху, оцијенио је посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Срђан Мазалица. |

Патријарх Порфирије: Велики благослов долазак у Херцеговину |

Ковачевић: Све извјесније да Хелез има само мале људе у својој глави |

Нешић: Надлежне институције да се позабаве Хелезом |

Кристијан Шмит предмет подсмијеха у Њемачкој |

Којић: Покушаји легализације Шмита постали лакрдија |

Мостар дочекује патријарха српског Порфирија |

Нинковић: Станивуковићев једини циљ је опструкција Скупштине и реализација “Футура 2”

28/06/2023

Градоначелник Драшко Станивуковић је хулиганским понашањем прекршио законе и прописе тако што је промијенио браве предсједнику Скупштине града Бањалука Љуби Нинковићу. Тиме је директно угрозио рад Скупштине Града. Такође, Станивуковић је извршио и вербални напад на секретара Скупштине Града Игора Шукала. Предсједник и потпредсједник Скупштине града Бањалука су се огласили поводом овог бахатог понашања првог човјека Бањалуке.

 

 

“Уочили смо да су браве на вратима промијењене током ноћи од стране непознатих особа, због чега смо били ускраћени за приступ просторијама и обављање наших дужности“, рекао је предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић, те додао како се овај чин Драшка Станивуковића данас показао истинитим, откривајући да му је једини циљ опструисати рад Скупштине града и блокирати напредак у рјешавању проблема Акване, све како би спровео свој план – Футур 2.

Нинковић је рекао да је данас у 14 сати посјетио ПУ Бањалука, гдје је у присуству свједока дао изјаву са свим релеватним информацијама које је затекао. Тренутно се прикупљају докази, а уколико се утврди да је Драшко Станивуковић одговоран, слиједи подношење кривичне пријаве према јавном тужилаштву.

„Све оно што смо ми оставили у кабинету јуче након 16 сати кад смо отишли, то се данас налази у кабинету. Ако он реализује оно што је јуче рекао да ће довести грађане овдје то значи да приликом уласка у ове кабинете може да се отуђе одређене ствари и предмети који су везани за потпредсједника, предсједника и руководство скупштине“, истакао је Нинковић.

Потпредсједник Скупштине града Бањалука Саша Чудић нагласио је како је горе наведеним понашањем градоначелника директно извршен политичко противзаконит удар на Скупштину града и тако онемогућен њен даљи рад.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести