НОВОСТИ

Нинковић: У сриједу свеобухватна сједница

14/05/2024

Скупштина града Бањалука требала би да на сутрашњој, свеобухватној сједници, расправља о више тачака, што би требало да омогући несметан рад и Градске управе и уопште живота града, изјавио је Срни предсједник градског парламента Љубо Нинковић.

 

 

“Ријеч је о свеобухватној сједници за коју очекујем да би, ако дневни ред усвојимо на вријеме, могли сутра и завршити”, рекао је Нинковић.

Нинковић је навео да је на дневном реду педесетак тачака предложених након Колегијума, а међу којима је и приједлог програма рада Скупштине града Бањалука за текућу годину.

“Видјећемо да ли ће сви материјали, односно све тачке, добити подршку радних тијела. За сада знам да одређени број није добио довољну подршку чланова радних тијела, тако да ће врло вјероватно бити мањи број тачака за расправу”, рекао је Нинковић, који очекује да ће и од градоначелника као овлаштеног предлагача бити одређених тачака које би требале да буду допуна дневног реда о чему ће се, како је рекао, изјаснити одборници.

Нинковић је прецизирао да се на дневном реду налазе сетови одлука који се односе на одређене регулационе планове, замјене земљишта, продужавања периода закупа за удружења грађана по посебним условима.

Он је навео да ће се пред одборницима наћи и дио одлука који се односе на усвајања назива улица, сет одлука који се тиче програма заједничке комуналне потрошње, уређења градског грађевинског земљишта.

Почетак редовног засједања Скупштине града Бањалука заказан је за 9.00 часова.

 

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести