НОВОСТИ

Организатори концерта Теодоре Џехверовић: Никаква масовна туча се није догодила

14/06/2024

У јавности се јуче појавио снимак снимак инцидента са концерта Теодоре Џехверовић који се десио у Мултимедијалној сали Чајавец, а поводом немилог догађаја огласили су се и организатори концерта агенција “N- LINE RENT”.

Извор: Друштвене мреже

“Концерт музичке звијезде Теодоре Џехверовић, који се одржао 11.6.2024. године у Мултимедијалној сали у кругу Чајавеца организовала је наша агенција  “N- LINE RENT“. Оно о чему овим путем желимо обавијестити јавност јесте да се никаква масовна туча није догодила, осим што је због недоличног понашања једна група гостију упозорена, након чега је дошло и до физичког контакта о чему организатори нису обавијештени”, наводе у саопштењу организатори.

 

Додају да су предузели све потребно како би утврдили све околности поменутог догађаја као и њихове евентуалне одговорност као организатора.

 

“Овим путем молимо јавност да концерт Теодоре Џехверовић у Мултимедијалној сали у кругу Чајавеца не користи за политичка или било која друга дешавања и да се се у јавности не пласирају нетачне или полуистините информације, а агенција “N- LINE RENT”  ће јавност благовремено обавијестити о свему”, истакли су организатори.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести