НОВОСТИ

Отказан Колегијум Скупштине града Бањалука; Градоначелник доставио тачке дневног реда пред сам почетак састанка

13/09/2023

Колегијум Скупштине града Бања Лука заказан данас за 14 часова отаказан је јер је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић накнадно и мимо свих прописа дан пред одржавање Колегијума додао још 40 тачака дневног реда, поред редовних 10. По скупштинској процедури, градоначелник као предлагач тачака дневног реда обавезан је минимум три дана пред одржавање Колегијума доставити све тачке о којима ће бити ријечи на састанку.

Предсједник Скупштине Града, као и шефови одборчничких клубова морају бити упознати са свим тачкама које ће се наћи на дневном реду Колегијума минимум 3 дана пред одржавањеКолигијума, а уколико те исте тачке прођу Колегијум иду и на Скупштину града.

 

Како сазнајемо, у додатних 40 тачака које је Станивуковић као предлегач доставио налазе се неке од најбитнијих тачака: Нацрт ребаланса будџета за 2023, Консолидовани извјештај о извршењу буџета Града као и информације о задужењу Града Бања Лука и многе друге, а о којима се неће расправљати због касно достављених тачака од стране градоначелника Станивуковића.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести