НОВОСТИ

Плати осмијехом: Тамара Бањац поклања нове обрве у борби против канцера и алопеције

18/01/2024

Талентована Тамара Бањац из Рибника одлучила је поклонити третман микроблејдинга онима који су прошли хемотерапију или због алопеције остали без обрва.

 

 

„Уколико сте у борби против канцера или због алопеције остали без обрва, осмијех је валута којом плаћате третман“, нагласила је Тамара и позвала све добре људе да подијеле њен пост на Инстаграму како би дошао до онога коме је потребан.

 

Потрудили смо се да боље упознамо ову талентовану дјевојку и питали смо је шта ју је мотивисало да покрене иницијативу.

 

„Идеја третмана „Плати осмијехом“, који је бесплатан за све особе које су прошле борбу против канцера или имају алопецију, већ је постојала у оквиру Пхи академије, гдје сам завршила обуку за исцртавање обрва. Ова идеја ме освојила јер сматрам да су обрве кључне у изражавању емоција, не само као естетски фактор. Велико ми је задовољство што особама које су прошле кроз тежак период могу надокнадити оно што су изгубиле”, рекла је Тамара, тренутно студенткиња мастер студија на Академији умјетности у Бањалуци.

Тамара воли цртати и сликати од дјетињства. Та љубав је била пресудна да се, како каже, упусти у овај посао којим се успјешно бави већ двије године.

Тренутно живи и ради у Бањалуци и Београду, а њен Инстаграм профил можете пронаћи под корисничким именом @tamara.banjac_. За заказивање третмана, слободно јој се обратите путем директних порука или позивом на број: 066190886.

 

 

 

Остале Вијести