НОВОСТИ

Покрет Наши: Сви на митинг “Српска те зове”

15/04/2024

Конзервативни покрет НАШИ позвао је све грађане Републике Српске и Србије да се придруже народном митингу “Српска те зове” који ће  бити одржан у Бањалуци у четвртак, 18. априла.

 

 

“Позивамо све Србе, без обзира на политичко опредељење, да станемо у одбрану истине и правде. Српски народ је претрпео страхоте различитих сукоба на овим просторима и оштро се  противимо  иницијативи да се у Генералној скупштини УН усвоји резолуција којом се Срби карактеришу као геноцидни народ”. навели су и додали:

 

“Таква резолуција је политичко једноумље, неоснована, извртање историјских чињеница и срамно фалсификовање историје. Овај митинг је прилика да покажемо јединство и одлучност у очувању Републике Српске и одбрани интереса српског народа”.

Како кажу, нећемо дозволити да се иза лажних оптужби о геноциду у Сребреници крију управо они који су вршили геноцид над српским народом у два светска рата и у ратовима деведесетих.

 

“Позивамо све грађане да се придруже митингу и покажу да смо јединствени и недељиви у одбрани нашег достојанства, историјске истине и Републике Српске”, закључили су из покрета.

 

Остале Вијести