НОВОСТИ

Пола године за двије даске; Од моста у Дервишима и радници дигли руке (ВИДЕО)

12/10/2023

Радови на реконструкцији моста преко ријеке Широка у насељу Дервиши постали су ноћна мора мјештанима, али и свим оним грађанима који свакодневно саобраћају овим дијелом града. Градоначелник Драшко Станивуковић тврди како радови теку планираном динамиком, а на градилишту нема ни једног радника данима у шта се данас увјерила и екипа нашег портала.

 

Поменути радови започели су 26.05.2023.године, а рок за завршетак предвиђен је за пола године. Како мјештани кажу саобраћај је отежан, заобилазница коју велики број возила свакодневно користи је дотрајала и пуна рупа те је неопходно да се поменути радови што скорије заврше како би се саобраћај, али и њихови животи вратили у нормалу.

Миленко Савичић, један од мјештана за наш портал казао је како мјештани Дервиша не полажу велике радове у завршетак радова с обзиром да долази нестабилно вријеме праћено честим кишама, а што ће додатно продужити радове. Како он каже, мјештани су незадовољни тренутним стањем и немаром руководства Града с обзиром да овакав “третман” отежава живот.

Подсјећања ради, ово није једино градилиште у граду коме се завршетак не зна и чији радови озбиљно блокирају град. Савичић је изразио наду да ће поменути радови завршити ускоро, мада ако је судити по тренутној динамици, поменути неће завршетак дочекати у овој години.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести