НОВОСТИ

Полиција поднијела кривичну пријаву против Драшка Станивуковића

03/04/2024

Полицијска управа Бањалука поднијела је извјештај против градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића и овлаштеног потписника у Одјељењу за просторно уређење Градске управе Вука Вишекруне због сумње да су ненамјенски потрошили кредит од 1.767.129 КМ.

Наводећи иницијале осумњичених, из ПУ Бањалука је саопштено да је извјештај поднесен Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци против Д.С. због сумње да је починио кривично дјело обмана при добијању кредита или других погодности, а против В.В. за кривично дјело злоупотреба службеног положаја или овлаштења.

„Постоје основи сумње да је лице Д.С. наведено кривично дјело починило од 10. октбора 2023. до 6. марта 2024. године, на начин да је искористио кредитна средства у износу од око 1.767.129 КМ за намјену другачију од оне која му је одобрена. Лице В.В. се сумњичи да је 1. новембра и 6. новембра 2023. године искористило свој положај и овлаштења те потписало документе која су у супротности са важећом документацијом“, саопштено је из ПУ Бањалука, а преноси Capital.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести