НОВОСТИ

„Ponosni sajam” na platou ispred „Krajiške kuće” u Banjaluci

14/05/2021

U subotu i nedjelju, 15. i 16. maja 2021. godine, na platou ispred “Krajiške kuće” će se održati „Ponosni sajam” u organizaciji Fondacije za porodicu.

 

Krajiške kuće

Krajiška kuća

Dvodnevna manifestacija Dani porodice biće započeta otvaranjem „Ponosnog sajma” u 10:00 časova. Predviđeno je da sajam otvori direktor Privredne komore Republike Srpske g. Pero Ćorić, nakon čega će uslijediti obraćanje predsjednika Područne privredne komore Banja Luka g. Gorana Račića.

 

Na „Ponosnom sajmu” će biti izlagači koji svoje proizvode prodaju preko aplikacije „Ponosni market” – proizvođači/roditelji troje i više djece, kao i proizvođači koji svoje proizvode prodaju po nižim cijenama vlasnicima „Ponosnih kartica”. Riječ je o ručno rađenim sapunima i drugoj prirodnoj kozmetici, prirodnim sokovima, začinskom i mikrobilju, igračkama od drveta, domaćim kolačima, i sl.

 

„Ponosni sajam” će biti održan u terminu 0d 10:00 do 17:00 časova.

 

Centar za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka je, ovom prilikom, ustupio svoje štandove Fondaciji za porodicu i na taj način pružio značajnu podršku obilježavanju ovogodišnje manifestacije Dani porodice u Banjoj Luci.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести