НОВОСТИ

Селак: Интерес Српске ставити изнад партијских интереса

17/05/2024

СПС очекује да ће све политичке партије интерес Републике Српске ставити изнад личних анимозитета и сујета и постићи договор у најбољем интересу Републике Српске. То је наша обавеза, то људи који су нас бирали очекују од нас, истакао је Горан Селак, предсједник Социјалистичке партије Српске.

 

 

– Ако представници српског народа нису спремни и способни да разговарају једни с другима и када нису сагласни о појединим питањима, како ће разговарати са представницима других народа и представницима међународне заједнице – упитао је Селак.

Селак је рекао да ће СПС учествовати на састанку свих политичких партија који ће бити одржан у Народној скупштини Републике Српске у понедјељак, те да ће СПС тада изнијети свој став.

– Да сви мислимо исто о свему, имали бисмо једнопартијски систем. Разлике су нармалне и пожељне. У неким питањима оне никада не буду превазиђене, али у одређеним ситуацијама национални консензус је пријеко потребан. Као партија која је одговорна свом народу спремни смо на све опције, само нисмо спремни на растурање националног јединства и предају националних интереса – нагласио је Селак.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести