НОВОСТИ

Шобот јасно поручио: Нећу се црвењети послије предизборне кампање

03/05/2024

Трудићу се да будем цивилизован и пристојан у комуникацији са другим кандидатима, поручује Никола Шобот, кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке.

 

 

“Дефинитивно ћу се понашати тако да се, кад прође ових шест мјесеци, не морам црвењети због ствари које сам изговарао”, каже Шобот за “Независне новине”.

У свом послу је, додаје, научио да су грешке веома скупе и ту нема простора за било какву неозбиљност те мисли да то пренесе и на свој будући рад.

“Мислим да је све о животу ствар личног избора. И медицина је била такође мој лични избор. Али исто тако мислим да је било какво ваљање само ствар оног како се ви осјећате, понашате и шта желите да постигнете. За мене је политика прилика да урадимо неке добре ствари, да ствари мијењамо набоље, да будем на располагању грађанима Бањалуке, а не једно неопходно ваљање у блату”, поручио је Шобот.

Вјерује у велику подршку.

“Мислим да сам добио једногласну подршку и дубоко вјерујем да ту неће бити проблема. Када сам изабран, ту је био и предсједник Додик и подршка од стране предсједника била је врло јасна и неупитна, мислим да је то експлицитно изнио” додао је Шобот.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести