НОВОСТИ

Шобот нагласио: СНСД не помаже Станивуковићу, то је теорија завјере

20/05/2024

Никола Шобот открио зашто је пристао да се кандидује за градоначелника Бањалуке, о нагађањима да његова странка прећутно подржава Драшка Станивуковића, о угледу љекара, стању у УКЦ РС и здравству Српске.

Nikola Šobot

Шобот је открио да је на кандидатуру пристао јер сматра да треба да прихвати одговорност и покуша да промијени ствари на боље, преноси Мондо.

“Као љекар развио сам потребу да помажем људима и када се указала прилика да будем кандидат, сматрао сам личном и професионалном одговорношћу да се ангажујем. СНСД ме препознао као неког ко није политички активан, већ на основу рада и резултата, то отвара врата и другим људима”, рекао је Шобот.

Није хтио директно да открије шта замјера садашњем градоначелнику и става је да се кампања може водити на позитиван начин, помагањем људима. О нагађањима да је СНСД прећутно подржава Станивуковића, Шобот подсјећа да има једногласну подршку странке.

“То је за мене сасвим довољно. На промоцији је све више него јасно речено. Такође, коалиционе странке полако дају своју подршку и ту нема ништа спорно. Мислим да се ради о жељама, надањима и теоријама завјере одређеног броја људи”.

Најављује да жели у кампањи да уради добре и позитивне ствари и помогне тамо гдје треба и може.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести