НОВОСТИ

Станивуковић испрозивао Тривићку и Бореновића: Очигледно неки имају амбиције да опет лажно прогласе побједу и отворе неке шампањце

29/11/2023

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић не сматра Јелену Тривић озбиљним кандидатом за идуће изборе, те је додао да очигледно има исте амбиције као и на прошлим изборима, а то је да прогласи лажну побједу или отвори неке лажне шампањце. Поред Тривићке прозвао је и индиректно и Бранислава Бореновића, предсједника ПДП-а из које долази Станивуковић.

Након што је Игор Црнадак потпредсједник ПДП-а изјавио да ова странка на идућим локалним изборима може бити само у опозиционој колони јер је најдиректнији могући опонент СНСД-у, конце је помрсила предсједница Народног фронта Јелена Тривић која је рекла да ће на изборима у Бањалуци бити „двије колоне режима“, једна предвођена формалним кандидатом СНСД-а, а друга актуелним градоначелником Драшком Станивуковићем.

На питање новинара да прокоментарише овакву изјаву Тривићке и Игора Црнатка, Станивуковић је рекао:

„Ја им желим да раде онако како мисле и сигуран сам да у томе нема много вајде и само могу рећи да уложе све своје политичке капацитете, али сам сигуран према ономе што видим да то није ни 1% онога што смо ми уложили, тако да тај 1% који они улажу је статистичка грешка. Очигледно неком требају поновни и поновни избори да то увиди или можда неки имају амбиције да лажно прогласе побједе или отворе неке шампањце ове или оне врсте”, поручио је Станивуковић Јелени Тривић.

Станивуковић је уједно прозвао и Бранислава Бореновића, предсједника ПДП-а из које долази и Станивуковић. Бореновић је уз Тривићку један од главних заговорника да су прошли општи избори у Републици Српској намјештени, те да је Тривићка побиједила, а не Додик.

Иако је и поновљеном бројању изгубила изборе, Тривићка и Бореновић се с том чињеницом нису помирили, те и данас тврде да су избори покрадени, данас их је демантовао и сам Драшко Станивуковић који је потврдио да је Јелена Тривић на изборима 2022. прогласила лажну побједу.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести