НОВОСТИ

Станивуковић једно, Кресојевић друго док је неизвјесна судбина Центра за социјални рад

13/02/2024

Градоначелник Драшко Станивуковић и градски менаџер Бојан Кресојевић данас нису ускладили своја излагања па је тако градоначелник тврдио како се све обавезе према корисницима Центра за социјални рад исплаћују планираном и договореном динамиком те да корисници могу бити мирни по том питању док је градски менаџер рекао да постоје категорије којима средства ни данас нису исплаћена. 

 

 

„Ништа неће каснити, све се плаћа планираном и договореном динамиком. Сви корисници услуга Центра за социјални рад могу бити мирни по том питању и имати повјерење у Град“, навео је градоначелник на свом званичном “X” профилу.

У покушају да га оправда, Кресојевић га је демантовао.

„Сагласан сам да нисмо исплатили хранитељске породице, да нисмо исплатили домове за његу старијих лица“, казао је градски менаџер правдајући се неусвајањем Ребаланса за 2023. годину у текућој 2024. години, а што законски није било могуће, што је потврдило и Министарство финансија Републике Српске.

И док Станивуковић и Кресојевић пребацују лоптицу одговорности рад Центра за социјални рад упитан је од 1. марта, а Град очигледно не планира да им исплати дуговања у висини од 550.000КМ.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести