НОВОСТИ

Станивуковић кандидат ПДП-а за градоначелника Бањалуке

28/04/2024

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић биће кандидат ПДП-а за ову функцију на предстојећим локалним изборима, потврђено је на Сабору бањалучког Градског одбора ПДП-а.

 

 

Станивуковић, који је на данашњем Сабору реизабран на мјесто предсједника Одбора, рекао је да Сабор бира и пет потпредсједника одбора, а то су Небојша Дринић, Драган Милановић, Бојан Кресојевић, Адриана Басара и Мирна Савић Бањац, док је Милада Шукало предсједница свих струковних савјета.

– Данас ћемо представити и нови програм, Бањалука 2024-2028, јер смо у претходном мандату, од 2020. до данас урадили све што смо обећали. Мандат смо почели обећањима која су била снажна и којима су се неки смијали, данас су то велика дјела – рекао је Станивуковић.

Предсједник ПДП Бранислав Бореновић рекао је да је из Бањалуке послата снажна, моћна, побједничка порука.

– Идемо побједничким ходом, да 6. октобра на изборима однесемо велику побједу за градоначелника Бањалуке, нашег Драшка Станивуковића, да побиједимо СНСД и да будемо партија број један у Бањалуци. То ће бити снажан подстрек за опште изборе, који ће коначно опредијелити да Република Српска буде нормална, снажна, развијена земља, јер ћемо СНСД послати у политичку прошлост, ослободити и обновити Републику Српску – рекао је Бореновић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести