НОВОСТИ

Терени код “К4” добили ново рухо: Топић захвалио свим одборницима у Скупштини града

09/11/2023

Завршена је реконструкција спортских терена код „К4“. Драгослав Топић, директор Студентског центра “Никола Тесла” и одборник у Скупштини града, истакао је да је ово био амандман Клуба одборника СНСД-а заједно са скупштинском већином те да је поносан на овај пројекат. 

„Поносан сам на овај тренутак, након 40 година дошло је до комплетне реконструкције терена на „К4“. Хвала свим одборницима у Скупштини града који су подржали приједлог да се игралиште реконструише. Он је дошао на приједлог Клуба одборника СНСД-а али без подршке свих одборника и подршке градске администрације и градоначелника, он не би био реализован. Као установа трудићемо се домаћински да послујемо са овим објектом да се према њему тако и опходимо и сви слободни термини када студенти не буду користили терене, да буду на располагању грађанима Бањалуке“, рекао је Топић.

Он је додао да ће се вршити контрола свих уложених средстава те да се нада, како је рекао, да је пројекат урађен како треба те да неће бити потребне додатне донације.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести