НОВОСТИ

У Градској управи ни начелника ни шефова на радном мјесту у сред радног времена; Записник скривен!

28/09/2023

Предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић након сједнице Колегијума на којој од градског менаџера Бојана Кресојевића није добио записник инспекције Министарства финансија, одлучио је да га затражи у надлежном одјељењу од начелника лично. Нинковић је у пратњи медија посјетио Одјељење за финансије у коме су одговорни казали да немају тражени записник те Нинковића упутили на Одсјек за развој локалне самоуправе и управљање људским ресурсима гдје су га дочекала закључана врата у сред радног времена.

 

 

Зашто Градска управа крије записник буџетске инспекције?

Неуспјела потрага упућује на једно – записник се намјерно крије од Скупштине Града, али и саме јавности. Градски менаџер је учинио све како би сакрио записник буџетске инспекције, а то не чуди с обзиром да се и његово име налази на списку 16 градоначелникових сарадника коијма је противзаконито повећана плата, а због чега је Тужилаштво послало инспекцију у Градску управу.

“Драги грађани Бањалуке, ни данас нисмо успјели да сазнамо да ли је и на који начин Драшко Станивуковић противзаконито повећао плату свом елитном одреду од 16 запослених у Градској управи! На састанку се нису појавили, а врата Одсјека за људске ресурсе су закључана, радника нема! Не само да транспарентна Градска управа не постоји, него своје канцеларије ЗАКЉУЧАВАЈУ како не бисмо открили њихове криминалне радње! Нећете нас зауставити!” поручио је Нинковић на свом званиучном Фејсбук налогу.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести