НОВОСТИ

У току је састанак Предсједништва ГрО СНСД-а Бања Лука, обратио се Ђајић 

18/03/2024

У току је састанак Предсједништва ГрО СНСД-а Бања Лука.

“Градски одбор СНСД-а Бања Лука упркос неповољним условима у којима ради а односим се на чињеницу да немамо свог градоначелника ова организација добро функционише и ради”, казао је Ђајић.

 

Како је он нагласио, потребан је максималан ангажман свих чланова и појединаца странке како би побиједили на локалним изборима јер Бањалука заслужује боље од актуалног градоначелника, који ће бити по мјери свих грађана.

 

“Појединци који напуштају СНСД напуштају државотворну политику коју носи СНСД и донијећемо одлуку да због тога не могу бити именовани на руководећа мјеста”, наставља Ђајић.

 

Ђајић је навео да је у току искрен разговор са руководством странке те да сваки појединац који присуствује има прилику да каже своје похвале, сугестије, а и критике које ће допринијети побољшању рада одбора, наводи он.

 

” На изборима ова организација је освојила 36 000 гласова, а што је добар резултат. 35-40% према анкетама и то је добар рејтинг, али ћемо то побољшати и наставити са преданим радом”, каже Ђајић.

 

“Са именима за градоначелника нисмо лицитирати на састанку, чекамо приједлоге мјесних одбора те ћемо након тога изаћи за коначним именом”, закључује он.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести