НОВОСТИ

Велика подршка за младе таленте; Ђајић генерални покровитељ Видовданског ФК Лауш

16/07/2023

Предсједник ГрО СНСД-а Владо Ђајић преузео је улогу генералног покровитеља Видовданског фудбалског клуба Лауш, изражавајући своје задовољство и почаствовање због те прилике. Овај турнир је окупио преко 400 дјечака, а Ђајић и његов тим, који желе добро грађанима Бањалуке, посебно дјеци, удружили су снаге како би употпунили овај значајан догађај.

 

 

„Ја лично и екипа око нас која жели добро грађанима Бањалуке, а нарочито дјеци, окупила се и направила праву ствар. Преко 400 малишана ће овдје играти фудбал, такмичити се, дружити и ширити једну позитивну причу. Наш циљ је и развој Лауша, града Бањалуке, Републике Српске али оно што је најбитније да дјецу усмјеравамо на оно што је најбоље за њих. Даћемо све од себе да дјецу вратимо на игралишта, терене, пливање и тако даље“, истакао је Ђајић.

Фудбалски клуб Лауш представља изврстан примјер спортског клуба који пружа одличне услове и тренере за преко 100 дјечака који тренутно тренирају тамо. У циљу даљег развоја, планира се увођење бесплатне школе фудбала како би дјеца имала прилику да тренирају без икаквих финансијских препрека и да се посвете спорту.

Ђајић је искористио прилику да се захвали члановима Савјета за спорт и културу ГрО СНСД Бања Лука на челу са Ненадом Талићем, који су такође подржали овај догађај.

Њихова присутност на турниру била је још један доказ посвећености развоју спортских активности и подршке младим спортистима.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести