НОВОСТИ

Вукановић поручио Станивуковићу: Бирај мјесто за мегдан!

24/01/2023

Енергије у препуцавању између Драшка Станивуковића и Небојше Вукановића, сигурно, не мањка. Некадашњи саборци данас су љути непријатељи па се више ни пред камерама не труде да то, као некад, сакрију.

 

 

Оптужбе Небојше Вукановића да је Драшко Станивуковић окренуо леђа опозицији, издао изборну губитницу Јелену Тривић и изневјерио очекивања, трају мјесецима и горе су, чини се, из дана у дан. Посебно се закувало након што је Станивуковић одбио ТВ дуел са Вукановићем на нашој телевизији.

“Он је за мене прешао црвену линију и нема разлике између њега и Додика. И ја га сад позивам – бирај мјесто за мегдана”, изјавио је Небојша Вукановић, лидер покрета За правду и ред.

То што не жели на ТВ дуел, Станивуковић је објаснио услугом актуелној власти, као да је битно гдје се њих двојица препуцавају, пред новинарима или у ТВ студију. Још је невјешто покушао да објасни да то не би имало смисла.

“Шаровић и Јелена Тривић, замислите онда дуел Младен Иванић и Вукота Говердарица, па која будала може на такво нешто пристати. Па то је највећа услуга онима против којих се боримо, политичким противницима”, рекао је Станивуковић.

Људи које је Станивуковић навео као примјер због чега тај ТВ дуел није добра идеја не препуцавају се мјесецима и не говоре једни другима најгрђе ствари. Попут ових.

“Популиста, муљатор! Разбио га, прије годину дана ми не причамо, али сам због опште ствари… постао је градоначелник, прво што је урадио иде на медије како ће он постати предсједник, он сања како ће он постати предсједник… заврши прво факултет, упишиу трећу годину, научи нешто!”, поручио је Вукановић Станивуковићу.

У бројним коментарима на друштвеним мрежама неки пишу да се градоначелник Бањалуке једноставно препао сучељавања и да тражи изговоре. Сапуница се наставља јер након данашњих прозивки некадашњи саборци сигурно настављају борбу, али један против другога.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести