НОВОСТИ

Napravite jednu promjenu u ishrani i KRENITE DA MRŠAVITE

25/03/2021

Najčešće tu mislimo na prekomjerni unos kalorija, kao i neadekvatan unos namirnica (nije isto da li pojedete 100 g čokolade ili 100 g svježe jabuke). Bez obzira što stalno mislimo o svom izgledu, savremeni čovjek često bira obroke koji mu štete. Teško je napraviti radikalne promjene, ali neke od njih bi, makar ih primjenili i povremeno, bile vrlo značajne, naročito ako su rezultati brzo vidljivi.

Da li ste se zapitali zašto su naši preci mnogo vitkiji od nas u istim godinama? Pitajte nekog od njih i dobićete potvrdu da se nekada davno, na selu, meso jelo nedjeljom za ručak, nekad i jednom mjesečno. Danas se gotovo ne može zamisliti obrok bez mesa.

Koliko god nam bilo ukusno, meso nije toliko zdravo kao što mislimo. Nauka je potvrdila da su ljudi po svojoj anatomiji bliži biljojedima nego mesojedima. U kontekstu kilaže, najviše od značaja je razlika u pogledu digestivnog traka.

FOTO: SAFFRANEX/PROMO

Zbog toga je naš savjet za lako mršavljenje zamjena ishrane s mesom, hranom koja više odgovara biljojedima. Prije svega, unesite u ishranu proteine iz voća, brokolija, zeleniša i salata. Takođe konzumirajte orahe, bademe i lješnike. Od ulja koristite hladno cijeđena ulja masline, suncokreta, bundeve, lana, susama…

Ako želite da brže smršate na ovaj način, praktikujte ovaj vid ishrane dvije nedjelje. Za nešto sporije rezultate nastojite da vam makar dva obroka budu prilagođena ishrani biljojeda.

FOTO: SAFFRANEX

Ono što može biti problem u početku je pojačan apetit i stres, kao jedan od okidača za izbor hrane koji nam šteti. Zato možete uz ovu ishranu kombinovati dodatak ishrani Saffranex. Sto odsto biljni suplement na bazi cvijeta šafrana, koji utiče na smanjenje apetita i relaksaciju od stresa. Tu je i jedinstveni kompleks citrusa Sinetrol®Xpur koji, klinički potvrđeno, utiče na gubitak kilograma u predjelu stomaka i butina.

Saffranex možete poručiti svakoga dana putem sajta www.saffranex.ba ili pozivom na – 033 975 680! Iskoristite promo cijenu za dvije bočice!

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести